Cap d'Agde Méditerranée
Juridisk informasjon

Juridisk informasjon

Utføring og overnatting: La Bonne Agence

12 rue Ampère - 38000 GRENOBLE - FRANKRIKE
Tlf: 04 38 12 09 25  - www.nodule.com

Système d'information touristique & Gestion de la relation client : Ingénie

Rue des Sept Laux - ZA Les Pérelles - 38570 LE CHEYLAS - FRANCE
Tlf : 04 38 72 91 00 - Fax : 04 76 08 35 39 www.ingenie.fr

Håndtering og beskyttelse av personlig informasjon

 • De personlige data som er samlet på nettstedet kommer fra frivillig kommunikasjon av alle dine opplysninger når du sender et skjema.
 • Adresser og kommuniseres brukes til å overføre den nødvendige informasjonen.
 • Turistkontoret kan trenge å overføre data til tredjeparter.
 • Turistkontoret til Cap d'Agde bruker ikke automatiserte metoder for innsamling av data (cookies, java applet eller aktiv X).
 • Loven "Informatique et Libertés" fra 6. januar 1978 som endret ved lov av 6 august 2004 gjennomføringen av filer eller behandling av personopplysninger enten automatisk eller manuell natur.
 • Du har rett til å få tilgang til, endre, rette og slette data om deg (art. 34 av loven "Informatique et Libertés").
 • Du kan trene på e-post ved å bruke skjemaet nedenfor: Kontakt/e-post

Betingelser for utføring av lenker med www.capdagde.com (krysslenking eller forente lenker)

 • For lenker fra www.capdagde.com forbeholder Turstikontoret til Cap d'Agde rett til "direkte" til tredjeparts nettsteder. Ved å klikke på disse linkene vil du forlater nettsiden til Turistkontoret i Cap d'Agde. Disse nettstedene er ikke kontrollert av Turistkontoret i Cap d'Agde som er ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene, noen linker de inneholder eller eventuelle endringer eller oppdateringer av dem. Opphavsrett og bruk
 • Turistkontoret til Cap d'Agde forbeholder seg retten til å trekke seg når som helst, under myndighet av en kobling uten å måtte forklare årsaken til det aktuelle nettstedet.
 • områder ved hjelp av en link til vår hjemmeside må holde seg orientert om viktige utviklingstrekk og endringer i sitt innhold og eventuelt fjerning av denne linken.
 • Koblingen må føre til hjemmesiden til nettstedet (hjemmesiden) eller muligens på en annen side av nettstedet. Nettstedet skal vises i et nytt vindu. Sidene må ikke i noe tilfelle være inkludert på sidene på et annet nettsted (Frame eller iframe). Med mindre særskilt tillatelse som kan gis fra sak til sak, er teknikken for dyplenking strengt forbudt. I alle tilfeller, forbeholder Turistkontoret i Cap d'Agde rett til å be om fjerning av en lenke dersom den finner at (kildeområdet) ikke er i samsvar med ovennevnte regler.
 • Bruk av en lenke kan bare gis til nettsteder relatert til turisme aktiviteter knyttet til turisme, søkemotorer og nettsteder som henviser til byen Agde i unntatt de som inneholder informasjon om en kontroversiell, pornografisk, fremmedfiendtlig eller, i et bredere omfang påvirke følsomheten flest.
 • Forespørsler om link til vår hjemmeside må gjøres enten via e-post (e-mail webmaster adresse) eller fax (nummer 33 (0) 4 67 26 22 99)
 • En kobling til www.capdagde.com nettstedet kan etableres uten skriftlig samtykke fra Turistkontoret i Cap d'Agde.

Juridiske betingelser

Ved å gå inn på nettstedet gir ikke rett til å bruke det uten samtykke fra Turistkontoret i Cap d'Agde.
All bruk av ressurser (fotografier, bilder, tekst eller form, layout, struktur, ...) er underlagt en forespørsel til Turistkontoret Cap d’Agde av denne nettsiden Agde.
Primært, Turistkontoret i Cap d'Agde gir autorisasjon for å vise innholdet på nettstedet.

Ansvar

 1. Turistkontoret i Cap d'Agde søker å maksimere nøyaktigheten av informasjonen, men kan ikke garantere eller garanterer sin fullstendighet.
 2. er ikke kontraktfestet. All informasjon og priser i dette området. De er tegn på den informasjon som er samlet fra etatene, med forbehold om mulige endringer uten engasjement fra Turistkontoret. For å få mer detaljert informasjon, sjekk åpningstider og vet nøyaktig tarifftilbudet, er det lurt å snakke direkte til hver leverandør.
 3. Vise dynamiske data endres regelmessig. Det genererer automatisk en rekkefølgen i henhold til den tilfeldige skjermen.
 4. Turistkontoret i Cap d'Agde forbeholder seg retten til å endre hele eller deler av informasjonen som finnes på dette nettstedet når som helst og uten forvarsel.

Hold kontakten

Nyhetsbrev

God tilbud, ideer, kampanjer...
Abonner

Kontakt

Still et spørsmål
04 67 01 04 04
eller kontakt oss

Brosjyrer

Bla igjennom og last ned brosjyrene våre

Følg oss

Offisielt nettsted for Turistkontoret
Le Cap d'Agde - La cité d'Agde - Le Grau d'Agde - La Tamarissière - Pézenas - Vias - Portiragnes
Bulle d'accueil - Rond-Point du Bon Accueil - BP 544 - F-34305 LE CAP D'AGDE Cedex
Tél : 04 67 01 04 04 • Fax : 04 67 26 22 99