Juridisk informasjon

Juridisk informasjon

Utføring og overnatting: La Bonne Agence

12 rue Ampère - 38000 GRENOBLE - FRANKRIKE
Tlf: 04 38 12 09 25  - www.nodule.com

Système d'information touristique & Gestion de la relation client : Ingénie

Rue des Sept Laux - ZA Les Pérelles - 38570 LE CHEYLAS - FRANCE
Tlf : 04 38 72 91 00 - Fax : 04 76 08 35 39 www.ingenie.fr

Håndtering og beskyttelse av personlig informasjon

 • De personlige data som er samlet på nettstedet kommer fra frivillig kommunikasjon av alle dine opplysninger når du sender et skjema.
 • Adresser og kommuniseres brukes til å overføre den nødvendige informasjonen.
 • Turistkontoret kan trenge å overføre data til tredjeparter.
 • Turistkontoret til Cap d'Agde bruker ikke automatiserte metoder for innsamling av data (cookies, java applet eller aktiv X).
 • Loven "Informatique et Libertés" fra 6. januar 1978 som endret ved lov av 6 august 2004 gjennomføringen av filer eller behandling av personopplysninger enten automatisk eller manuell natur.
 • Du har rett til å få tilgang til, endre, rette og slette data om deg (art. 34 av loven "Informatique et Libertés").
 • Du kan trene på e-post ved å bruke skjemaet nedenfor: Kontakt/e-post

Betingelser for utføring av lenker med www.capdagde.com (krysslenking eller forente lenker)

 • For lenker fra www.capdagde.com forbeholder Turstikontoret til Cap d'Agde rett til "direkte" til tredjeparts nettsteder. Ved å klikke på disse linkene vil du forlater nettsiden til Turistkontoret i Cap d'Agde. Disse nettstedene er ikke kontrollert av Turistkontoret i Cap d'Agde som er ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene, noen linker de inneholder eller eventuelle endringer eller oppdateringer av dem. Opphavsrett og bruk
 • Turistkontoret til Cap d'Agde forbeholder seg retten til å trekke seg når som helst, under myndighet av en kobling uten å måtte forklare årsaken til det aktuelle nettstedet.
 • områder ved hjelp av en link til vår hjemmeside må holde seg orientert om viktige utviklingstrekk og endringer i sitt innhold og eventuelt fjerning av denne linken.
 • Koblingen må føre til hjemmesiden til nettstedet (hjemmesiden) eller muligens på en annen side av nettstedet. Nettstedet skal vises i et nytt vindu. Sidene må ikke i noe tilfelle være inkludert på sidene på et annet nettsted (Frame eller iframe). Med mindre særskilt tillatelse som kan gis fra sak til sak, er teknikken for dyplenking strengt forbudt. I alle tilfeller, forbeholder Turistkontoret i Cap d'Agde rett til å be om fjerning av en lenke dersom den finner at (kildeområdet) ikke er i samsvar med ovennevnte regler.
 • Bruk av en lenke kan bare gis til nettsteder relatert til turisme aktiviteter knyttet til turisme, søkemotorer og nettsteder som henviser til byen Agde i unntatt de som inneholder informasjon om en kontroversiell, pornografisk, fremmedfiendtlig eller, i et bredere omfang påvirke følsomheten flest.
 • Forespørsler om link til vår hjemmeside må gjøres enten via e-post (e-mail webmaster adresse) eller fax (nummer 33 (0) 4 67 26 22 99)
 • En kobling til www.capdagde.com nettstedet kan etableres uten skriftlig samtykke fra Turistkontoret i Cap d'Agde.

Juridiske betingelser

Ved å gå inn på nettstedet gir ikke rett til å bruke det uten samtykke fra Turistkontoret i Cap d'Agde.
All bruk av ressurser (fotografier, bilder, tekst eller form, layout, struktur, ...) er underlagt en forespørsel til Turistkontoret Cap d’Agde av denne nettsiden Agde.
Primært, Turistkontoret i Cap d'Agde gir autorisasjon for å vise innholdet på nettstedet.

Ansvar

 1. Turistkontoret i Cap d'Agde søker å maksimere nøyaktigheten av informasjonen, men kan ikke garantere eller garanterer sin fullstendighet.
 2. er ikke kontraktfestet. All informasjon og priser i dette området. De er tegn på den informasjon som er samlet fra etatene, med forbehold om mulige endringer uten engasjement fra Turistkontoret. For å få mer detaljert informasjon, sjekk åpningstider og vet nøyaktig tarifftilbudet, er det lurt å snakke direkte til hver leverandør.
 3. Vise dynamiske data endres regelmessig. Det genererer automatisk en rekkefølgen i henhold til den tilfeldige skjermen.
 4. Turistkontoret i Cap d'Agde forbeholder seg retten til å endre hele eller deler av informasjonen som finnes på dette nettstedet når som helst og uten forvarsel.

Interaktivt kart

All information i ett enda kort

en savoir plus

Brosjyrer

Bläddra i våra broschyrer eller ladda ner dem

en savoir plus
Panier

My coupons

See all the offers Coupon supprimé. Annuler