Cap d’Agde, verdens beste feriemål !

Cap d’Agde, verdens beste feriemål !

Om dere er to eller sammen med familie eller venner - hjertelig velkommen til middelhavsbyen Cap d'Agde! Denne resorten er myldrende, trendy, forbausende, frodig og i høyeste grad en baderesort. Et fantastisk feriemål du ikke kan motstå!

På Cap d’Agde kan du velge din egen ferieatmosfære 

Den berømte baderesorten består av en broket blanding bydeler med middelaldersk livskunst. Ti forskjellige atmosfærer i ti forskjellige bydeler med svært forskjellige stilarter. Her finner du en blanding av typiske Languedoc-farger, furuer og oleandertrær. Velg den bydelen som passer best for deg - myldrende liv eller rolig stemning. Dette er et stort område som ligger åpent mot havet og ved foten av Saint-Loup-fjellet. Takket være alle gågatene eller sykkelstiene, kan du oppleve området til fots eller på sykkel.

En ung og dynamisk baderesort

Cap d’Agde ble til i 1960-årene, etter at den franske stat bestemte å utvikle turistvirksomheten langs Middelhavskysten i Languedoc-Roussillon-regionen. I samsvar med dette, fikk de lange, lyse sandstrendene omgivelser med fargene og arkitekturen til landsbyene i Languedoc-regionen. Byggingen av lystbåthavnen var starten på grunnleggelsen av Cap d'Agde slik vi kjenner stedet i dag. Aqualand, Ephèbe-museet, Akvariet, den internasjonale golfbanen, det internasjonale tennissenteret, Ile des Loisirs, naturistlandsbyen: her finnes det et stort utvalg anlegg!

Kvalitetsmerket «Det 20. århundrets arv»

Dette kvalitetsmerket kjennetegner viktige bygninger og byområder mellom 1900 og 1975.  Cap d’Agde ble tildelt kvalitetsmerket for stedets arkitektoniske kvalitet, spesielt "Saint-Martin-havnen", mønstereksempelet for grunnleggelsen av baderesorten designet av "Mission Racine" fra 1970.

 

 

Interaktivt kart

All information i ett enda kort

en savoir plus

Brosjyrer

Bläddra i våra broschyrer eller ladda ner dem

en savoir plus
Panier

My coupons

See all the offers Coupon supprimé. Annuler