Cap d'Agde Méditerranée
Cap d’Agde, verdens beste feriemål !

Cap d’Agde, verdens beste feriemål !

Om dere er to eller sammen med familie eller venner - hjertelig velkommen til middelhavsbyen Cap d'Agde! Denne resorten er myldrende, trendy, forbausende, frodig og i høyeste grad en baderesort. Et fantastisk feriemål du ikke kan motstå!

På Cap d’Agde kan du velge din egen ferieatmosfære 

Den berømte baderesorten består av en broket blanding bydeler med middelaldersk livskunst. Ti forskjellige atmosfærer i ti forskjellige bydeler med svært forskjellige stilarter. Her finner du en blanding av typiske Languedoc-farger, furuer og oleandertrær. Velg den bydelen som passer best for deg - myldrende liv eller rolig stemning. Dette er et stort område som ligger åpent mot havet og ved foten av Saint-Loup-fjellet. Takket være alle gågatene eller sykkelstiene, kan du oppleve området til fots eller på sykkel.

En ung og dynamisk baderesort

Cap d’Agde ble til i 1960-årene, etter at den franske stat bestemte å utvikle turistvirksomheten langs Middelhavskysten i Languedoc-Roussillon-regionen. I samsvar med dette, fikk de lange, lyse sandstrendene omgivelser med fargene og arkitekturen til landsbyene i Languedoc-regionen. Byggingen av lystbåthavnen var starten på grunnleggelsen av Cap d'Agde slik vi kjenner stedet i dag. Aqualand, Ephèbe-museet, Akvariet, den internasjonale golfbanen, det internasjonale tennissenteret, Ile des Loisirs, naturistlandsbyen: her finnes det et stort utvalg anlegg!

Kvalitetsmerket «Det 20. århundrets arv»

Dette kvalitetsmerket kjennetegner viktige bygninger og byområder mellom 1900 og 1975.  Cap d’Agde ble tildelt kvalitetsmerket for stedets arkitektoniske kvalitet, spesielt "Saint-Martin-havnen", mønstereksempelet for grunnleggelsen av baderesorten designet av "Mission Racine" fra 1970.

 

 

Hold kontakten

Nyhetsbrev

God tilbud, ideer, kampanjer...
Abonner

Kontakt

Still et spørsmål
04 67 01 04 04
eller kontakt oss

Brosjyrer

Bla igjennom og last ned brosjyrene våre

Følg oss

Offisielt nettsted for Turistkontoret
Le Cap d'Agde - La cité d'Agde - Le Grau d'Agde - La Tamarissière - Pézenas - Vias - Portiragnes
Bulle d'accueil - Rond-Point du Bon Accueil - BP 544 - F-34305 LE CAP D'AGDE Cedex
Tél : 04 67 01 04 04 • Fax : 04 67 26 22 99