Cap d'Agde Méditerranée
Grau d’Agde - en avstikker mellom hav og havn

Grau d’Agde - en avstikker mellom hav og havn

Har du lyst til å oppleve en ordentlig maritim stemning, hele året? Fiskebåtene som kommer og går mellom moloene, fiskeauksjonen, skipsverftene...og strendene naturligvis! Opplev den sjarmerende fiskerlandsbyen Grau d'Agde. Havnen har en varm og vennlig atmosfære og det er absolutt verdt å ta turen innom her, enten for en dagstur eller for et litt lengre opphold.

En tur rundt i Grau d’Agde?

Denne typiske fiskerlandsbyen ligger like i nærheten av gamlebyen Agde ved Middelhavet på venstre bredd av Hérault-elva. I gamle dager var det en hektisk havneaktivitet her, noe som skyldes landsbyens geografiske beliggenhet. Elvedeltaet i munningen av Hérault-elva har vist seg å være utmerket for en sikker oppankring av handelsbåtene og utviklingen av fiskevirksomheten.

Ta den lille veien som bukter seg langs elva for å dra til Grau d’Agde. Et godt råd: Ta den tiden du trenger for å få med deg alt det fine i omgivelsene. Du kan ta denne turen til fots eller på sykkel under helt sikre forhold på sykkelstien. I sommersesongen kan du også benytte deg av "fergemennene" for å dra direkte til Grau d'Agde fra Tamassiére, og tilbake.

En karakteristisk og myldrende landsby

Den lille fiskehavnen i Grau d’Agde utviklet seg mest i den første halvdelen av det 20. århundre. Landsbyen har siden funnet sin plass mellom tradisjon og moderne preg. Grau d'Agde har beholdt det genuine og kombinerer vaner og tradisjonelle fiskeaktiviteter med fasiliteter og underholdning for turistene. Fiskerfesten, sjøfesten, havsnegl-festen...det er sikkert og visst at sjøfolkene vet å ta imot gjester! Du vil helt sikkert finne noe etter din smak blant strender, butikker, servicer, og daglig marked om sommeren. Grau d'Agde vil la deg forlokke av landsbyens fargerike og familievennlige atmosfære.

 

Hold kontakten

Nyhetsbrev

God tilbud, ideer, kampanjer...
Abonner

Kontakt

Still et spørsmål
04 67 01 04 04
eller kontakt oss

Brosjyrer

Bla igjennom og last ned brosjyrene våre

Følg oss

Offisielt nettsted for Turistkontoret
Le Cap d'Agde - La cité d'Agde - Le Grau d'Agde - La Tamarissière - Pézenas - Vias - Portiragnes
Bulle d'accueil - Rond-Point du Bon Accueil - BP 544 - F-34305 LE CAP D'AGDE Cedex
Tél : 04 67 01 04 04 • Fax : 04 67 26 22 99