Må oppleve!

Må oppleve!

10 grunner til å velge Cap d'Agde

For strender med sol, 300 dager i året

Utvalget av furuskogen i La Tamarissière at naturistlandsbyen, forbi de av Grau d'Agde og Cap d'Agde 14 km med sandstrender - og et vulkansk bukt under klippene av den store Conch - er delt inn i 10 patruljert strendene inviterer deg til å slappe av med familie eller venner.
Kvalitet, sikkerhet, komfort, fritid, alt er utformet slik at alle kan nyte den avslappende pause på stranden, på sin egen måte og i sitt eget tempo.

For å oppleve århundrer med historie

Oppdag atmosfære og sjarm av de middelalderske gatene i byen Agde, herregårder, kirker, kaier, museer og skatter, inkludert ephebe som symboliserer d'Agde gresk opprinnelse, historien til festningen Brescou ...

La deg bli fortalt en historie, rik på sin fortid med 2600 år og bli med på guidede besøk eller oppdagelser som er gratis og hør på lydopptak på gåturer med guide via din mobil.

For å gi næring til hjertet med en utrolig og godt bevart natur

Ta fordel av din ferie for å oppdage et mangfold av skjønnhet i dette flotte landskapet : Canal du Midi, vulkanen på havet tildekte skoger, naturreservatene i Bagnas, de beskyttede fuglene på bergene til Hérault og, selvsagt, vulkanen til Cap d'Agde, dens fauna og marine flora.

Kunsten å leve og nyte måltidet

Nyt uten måtehold fordelene av middelhavsmat: fisk og sjømat lett saltet hav passer perfekt med den solfylte dekorert med noen av de Garrigue urter grønnsaker. Smak på alle vinene til regionen avkjølte på din balkong eller i en restaurant eller sammen med venner for en situasjon med opplevelse og deling: en gruppe musikere på en privat strand, et ball i nabolaget, en liten gåtur, et show i gata...

For en oversikt over aktiviteter for alle aldre

Sport og fritid mer enn 60 aktiviteter rett utenfor døra. Her finner du et utrolig område å more deg på for alle lidenskaper, begynn med din egen.

For en uendelig kilde av velvære med vann

På vannet, i vannet, under vannet, med vannet, alle gir gode muligheter til å nyte sine fordeler.

Bli kjent med fagfolk innen nautisme og oppdag nautiske gleder i alle former. Ideell for å slappe av, lindre stress, ha det gøy og nyte en aktivitet som involverer hele familien, nyte ditt opphold for å nyte en av de mange vannsportene eller bare ta en tur i sjøen og nyte de siste strålene fra en vakker solnedgang.

Lær å sette pris på avslapping og mangfoldet ved å ta fordel av balneoterapi etter en dag fylt med aktiviteter.

Å leve i fullstendig harmoni med naturen

Naturistlandsbyen Cap d'Agde, med et europeisk rykte, tilbyr et bredt utvalg av ferie for enhver smak, noen få meter fra en stor sandstrand.

Nattlivet

I Cap d'Agde betyr ikke solnedgangen at dagen er over, men en eksplosjon av natteliv. Kveldsarrangementer, show, casino, kino, aktivitetsparker... Barer og restauranter og gnisten til langt på natt havner og strender. Deretter, clubbing og DJ-er vibrerer dansegulvet på diskoteker, klubber og afters.

For ekte sjarm og oppdagelse av regionen

Det er tusen ting å gjøre, gå, oppdage noen kilometer fra Cap d'Agde Regionen Thau, Sète, Pézenas...

For å leve livet på det sterkeste

Uansett årstid Le Cap d'Agde, og tilbyr et rikholdig underholdningsprogram, med arrangementer som Vinocap, festivalen av fyrverkeri eller høstens nautiske messe.  Bla igjennom Capagenda, arrangementsprogrammet som finner sted på det øyeblikket.

 

Interaktivt kart

All information i ett enda kort

en savoir plus

Brosjyrer

Bläddra i våra broschyrer eller ladda ner dem

en savoir plus
Panier

My coupons

See all the offers Coupon supprimé. Annuler