Pays de Thau

Pays de Thau

Pays de Thau ligger ved Middelhavet og vil garantert gjøre deg målløs!

Severdigheter i Pays de Thau

Uansett hvilket transportmiddel du bruker, finner du her praktfulle landskap sammensatt av ulike nyanser i blått mellom himmel og hav. En kontrastfylt natur hvor hav møter fjell og med sjarmerende og autentiske antikke landsbyer. 
Til fots anbefaler vi åsene med dufter av sørfransk hede. Gå gjennom vinmarkene, opplev Mont Saint-Loup og vulkanområdenes fascinerende sjarme og ta stiene langs Middelhavets kystlinje….
Følg Canal du Midi hvis du er ute på sykkeltur. Det er laget fem temarundturer på 13-27 km i Vias-området. De har forskjellige vanskelighetsgrader og egner seg for familier.
Du kan prøve deg i Hérault-kanyonen med kano og kajakk.
Etang de Thau er det største vatnet i Languedoc-Roussillon-regionen. Der har det vært oppdrettsanlegg for Bouzigues-østers siden antikken. Skalldyroppdrett er den viktigste virksomheten og østersoppdrettsanleggene strekker seg utover så langt øyet rekker. Fordyp deg i disse eldgamle tradisjonene, og tennene løper i vann.

Ting å gjøre i Pays de Thau

Thau-vatnet har et naturlig marinmiljø med utrolig biologisk mangfold. Vatnet er et ypperlig valg for dykking. Du kan også utøve diverse sportsaktiviteter her, som windsurf, kitesurf, seilsport eller havkajakk.
Du kan leie utstyr på dykke- og seilerskolene.

Ting du må ta med hjem fra Pays de Thau

Den deilige muscatvinen Muscat de Frontignan! Vinmarkene i Pays de Thau tilhører et AOC-område (beskyttet geografisk betegnelse). Vinen er også midtpunktet for Muscatvin-festivalen i juli hvert år: Dette er også et arrangement for barn med vindbondeleker spesielt laget for dem.

Interaktivt kart

All information i ett enda kort

en savoir plus

Brosjyrer

Bläddra i våra broschyrer eller ladda ner dem

en savoir plus
Panier

My coupons

See all the offers Coupon supprimé. Annuler