Cap d'Agde Méditerranée
Sykle langs sykkelstier og turveier

Sykle langs sykkelstier og turveier

Cap d’Agde har mange turveier og sykkelstier - et utsøkt naturvalg. Sykle gjennom gamlebyen Agde, på kryss og tvers gjennom bydelene i Cap d'Agde eller langs elvebredden helt ut til havet !

Sykkelstier og turveier

34 km turveier og sykkelstier forbinder gamlebyen Agde, Cap d’Agde, Grau d’Agde eller Tamarissière til hverandre. Ta en tur og nyt den deilige havluften!

Dra på sykkeltur

Opplev det historiske sentrum, Hérault-elven og kysten… på sykkel! Se kart og Oversikt over sykkelstier og turveier hvor du finner forslag til utflukter som egner seg utmerket for hele familien.

For deg som liker off-road sykling...

Fjellbakkene i Mont Saint-Loup og Mont Saint-Martin gir mange muligheter for sportsinteresserte for å stresse ned i naturen … på den betingelse at du tar hensyn til den naturligvis! Liker du å forene sport og oppdagelse av nye steder? ADENA-instruktørene tar deg gjennom de villeste stedene i Bagnas naturreservat. Denne sykkeltrailen langs vannlinjen er ideell for å observere fugler og andre naturrikdommer i naturparken.

… og løpet « Raid de l’Archipel » for sportsutøvere

Hver vår arrangerer Agde løpet Raid de l’Archipel: en idrettskonkurranse med to personer på hvert lag, som forener løping, kajakk, off-road sykling og orienteringsløp, en runde på til sammen 42 km, med natur og miljøvern i sentrum.

Praktiske opplysninger :

Det finnes mange steder for utleie av sykler og off-road sykler for voksne og barn. Syklene kan leies for alt fra én time til en hel uke. Det finnes også sykler for turer sammen med familie og venner.

 

Hold kontakten

Nyhetsbrev

God tilbud, ideer, kampanjer...
Abonner

Kontakt

Still et spørsmål
04 67 01 04 04
eller kontakt oss

Brosjyrer

Bla igjennom og last ned brosjyrene våre

Følg oss

Offisielt nettsted for Turistkontoret
Le Cap d'Agde - La cité d'Agde - Le Grau d'Agde - La Tamarissière - Pézenas - Vias - Portiragnes
Bulle d'accueil - Rond-Point du Bon Accueil - BP 544 - F-34305 LE CAP D'AGDE Cedex
Tél : 04 67 01 04 04 • Fax : 04 67 26 22 99