De vins en découvertes

De vins en découvertes

Terroir , historie og en destinasjon som lukter vin på Middelhavs Hérault territorium. Følg uten å vente på invitasjon til å utforske sine vinmarker, kjellere og vinprodusenter ... og selvfølgelig vin!

Vinen reiselivskartet "Vinfunn • Cap d' Agde - Pezenas "

Å reise veiene mellom hav, vingårder og åser uten mangler, kart vinen turisme viser alle adresser og produksjoner av de 85 områdene og kooperativer som hvelv er tilgjengelig for publikum.
Du vil også finne et utvalg av bemerkelsesverdige kulturminner.
Det tilbys i turistkontorer, kan du også last ned.

Virtuelt besøk ... før ekte besøk

For å informere og gjøre sine valg før du går gjennom vingårder, kiosker installert i Tourist d' Agde, Cap d' Agde og Pezenas tilbyr en virtuell presentasjon av land og arv av de 19 byene og landsbyene Middel territorium Herault.
Denne virtuelle veibro er en god måte å bedre forberede neste vin turisme getaway ... eller husker med glede, gjennom vakre bilder, besøk allerede oppnådd.

Området "Vinfunn"

Hotellet ligger i hjertet av byen, viser denne plassen historien om vintreet og vin siden etableringen av grekerne der nesten 2600 år.
Seks historiske sekvenser å fortelle de endrede produksjonsteknikker, etablering og organisering områder, kriser og lenser, arkitektur ...  Lekne materialer ble utviklet for å fortelle historien: et optisk teater, en digital bok, et stort interaktivt kart for dynamisk oppdagelse av grotter og felt.
Denne ledige plassen er åpen for alle.

Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk med måte.

Interaktivt kart

All information i ett enda kort

en savoir plus

Brosjyrer

Bläddra i våra broschyrer eller ladda ner dem

en savoir plus
Panier

My coupons

See all the offers Coupon supprimé. Annuler