Cap d'Agde Méditerranée
Vi lover deg latter og moro på Cap d’Agde !

Vi lover deg latter og moro på Cap d’Agde !

Det er ingen aldersgrense for å ha det moro! På Cap d’Agde får både store og små uforglemmelige opplevelser i fornøyelses- og badeparkene.

3 fornøyelsesparker:

  • Club Mickey: drives av idrettslærere. Barn og ungdommer stortrives her med alle attraksjonene som foreslås i denne fornøyelsesparken: trampoliner, rutsjebane, oppblåsbare slott, adventure-løype, basseng, fotballspill, mv.
  • Dinopark: En temapark om forhistorisk tid og dinausaurene! Denne parken vil begeistre både barn og foreldre! Og like ved finner du Dinoland hvor du kan fortsette å leke…
  • Luna Park: et område med karuseller og attraksjoner for barn og voksne!

2 badeland:

  • Aqualand: Det mest berømte badelandet i Europa finner du på Cap d’Agde! Bassenger, vannrutsjebane, massasjebad…alt du trenger for å storkose deg med familie og venner! De som er spesielt interesserte i sterk spenning vil også finne et komplett utvalg attraksjoner for dem. Hvis du vil hvile deg litt, har vi skyggefulle områder, restauranter og butikker.
  • Captain Jako: Captain Jako-parken er beregnet på barn opptil 12 år, og er en fantastisk vannpark for de aller minste med rutsjebaner, piratskip, vannsøyler, vannhusker, mv.

1 Adventure-løype…

Agd’aventure tilbyr en adventure-løype på 1,2 hektar midt i skogen. Adventure-løypa er en aktivitet som vekker til live eventyreren som ligger latent i enhver av oss!  Agd’aventure-løypa ligger midt i naturen og tilbyr 160 aktiviteter (zip line, Tarzan-hopp, hengebru, mv.), fordelt over 11 løyper med økende vanskelighetsgrad. Fra 4 år og oppover.

...og mange andre fornøyelser!

Kunst workshops, kino, karuseller, museer, paintball, sportsløyper, akvarium, miniatyrbåter, familiesykler, osv. Her finner du alle fornøyelsene på Cap d’Agde.

Hold kontakten

Nyhetsbrev

God tilbud, ideer, kampanjer...
Abonner

Kontakt

Still et spørsmål
04 67 01 04 04
eller kontakt oss

Brosjyrer

Bla igjennom og last ned brosjyrene våre

Følg oss

Offisielt nettsted for Turistkontoret
Le Cap d'Agde - La cité d'Agde - Le Grau d'Agde - La Tamarissière - Pézenas - Vias - Portiragnes
Bulle d'accueil - Rond-Point du Bon Accueil - BP 544 - F-34305 LE CAP D'AGDE Cedex
Tél : 04 67 01 04 04 • Fax : 04 67 26 22 99